Heat maps

Odkiaľ čerpáme

Na stránke Príkmy.sk nájdete skutočne množstvo informácií. A čo viac, môžete sa na ne skutočne spoľahnúť!

Informácie a recepty čerpáme hlavne z:

A) Kvalitných informačných zdrojov od renomovaných autorov

Či už je to postupnosť zavádzania potravín, ako na prvý lepok, spôsoby prípravy či úpravy potravín, vychádzame z toho, čo je overené. Knihy, články, výskumy, súkromné konzultácie s odborníkmi... A to nielen zo Slovenska, využívame aj nemecké a anglické zdroje.

Inšpirovali nás napríklad Katarína Mrázová, Alexandra Frolkovičová, Igor Bukovský (Hneď to bude anjelik), Katarína Babinská (Špeciálna príloha Mama a ja o príkrmoch), Annabel Karmel (Vaříme pro kojence a batolata, 100 nejlepších kašiček pro malé děti a mnohé ďalšie publikácie), Dagmar von Cramm (Varíme pre dojčatá a ďalšie knihy), Judita Hofhanzlová (Polévky a kašičky pro nejmenší), Martin Gregora, Lisa Barnes, odborníci z detskej kliniky Fakultnej nemocnice v Martine a pediatri našich detí a mnohí, mnohí ďalší...

B) Našich kuchýň

Informácie na tomto webe nie sú len teoretické, všetko máme vyskúšané v praxi a overené našimi deťmi :-). Nájdete tu rôzne názory - každá používame trochu iné náradie v kuchyni, skúsenosti a recenzie vám môžu pomôcť rozhodnúť sa, čo je to pravé pre vás a vášho drobca :-).