Heat maps

Pyré zemiak, uhorka, hruška, morčacie mäsko

Pyré zemiak, uhorka, hruška, morčacie mäsko
Zeleninový obed s mäskom

Viac detailov

čas prípravy Čas prípravy cca. 25 minút.

vek Vhodné od ukončených 8 mesiacov.

75 g šalátová uhorka
60 g zemiak
30 g morčacie prsia
50ml zriedený mätový čaj
50g hruška
10 ml príkrmový olej z DM

Postup

Umyte a očistite uhorku. Rozdelte uhorku na polku a odstráňte jadierka lyžičkou. Pokrájajte ju následne na drobné kúsky. Očistite a pokrájajte zemiaky. Mäsko umyte, osušte a pokrájajte. 

Kúsky uhorky, zemiaku a mäska by mali byť cca. rovnako veľké. Do hrnca si dáme uhorku, zemiak, mäsko a lahký mätový čaj a povaríme cca 15 minút.

Pokiaľ sa nám toto varí si umyjeme a pokrájame hrušku, prepolíme, vyčistíme a pokrájame nadrobno. Pridáme hrušku do hrnca. 

Keď je zelenina hotová, odstavíme a pomixujeme. Po schladnutí vmiešame olej. 

Prajeme dobrú chuť!