Heat maps

Mrkva, petržlen, kaleráb, cestovina, zajac

Mrkva, petržlen, kaleráb, cestovina, zajac
Vhodné od 7 mesiacov veku.

Potrebný čas na prípravu - 15 minút.

Viac detailov

Suroviny 

  • 1 malá mrkva
  • 1 malý petržlen
  •  1/2 kalerábiku
  • 50g bezvaječná cestovina
  • 1 zajačie stehno vykostené

Zeleninu očistíme, pokrájame na kocky, mäsko vykostíme a všetko spolu vložíme na 12 minút do parného hrnca. Za tú dobu si uvaríme osobitne cestovinu. Vodu nesolíme. Všetko vložíme do misky a spolu žmixujeme. Nezabudneme pridať lyžičku oleja a pár lyžičiek jablkovej šťavy kvôli vitamínom a železu. 

Vhodné od 7 mesiacov.

Dobrú chuť!