Heat maps

Tekvica, krúpky a roztlačený karfiol

Vhodné od 7 mesiacov veku dieťatka. 
Jačmenné krúpky obsahujú lepok.

Potrebný čas na prípravu - 15 minút.

Viac detailov

Potrebujeme:

  • 120g maslovú tekvicu
  • 4 ružičiky karfiolu
  • 50g jačmenné krúpky

Maslový tekvicu očistíme, pokrájame na kocky, karfiol zbavíme hrubých stoniek a berieme len horné mladé ružičky. Vložíme do parného hrnca, alebo alternatívne samozrejme ako vždy povaríme. Nepotrebujeme viac ako 8-10 minút. Krúpky treba uvariť osobitne, keďže do zmäknutia potrebuju 12 minút a skutočne ich treba povariť. Nezabudnite krúpky pred a po varení dôkladne premyť. Uparenú maslovú tekvicu a krúpky pomixujeme, karfiol je tak mäkkučký, že stačí popučiť. Podávame s 1čl. tekvicového oleja. 

Dobrú chuť!