Heat maps

Jablkovo-ovsená kaša s pohankovo-banánovým mliekom

Výborná desiata alebo olovrant vhodná pri zavádzaní prvého lepku.

Viac detailov

Potrebujeme:
  • 1 menšie jabĺčko
  • 2 lyžice ovsených vločiek
  • banánovo-pohankové mlieko (recept na pohankové mlieko + zmixovať s kúskami banána) 
Jabĺčko a ovsené vločky si naparíme. Rýchlejšia verzia je vločky namočiť a nechať napučať, pridať nastrúhané jabĺčko alebo trochu domácej jablkovej výživy. Surové jabĺčko totiž môže občas zapekať, kdežto dusené alebo varené má opačný efekt. A teda keďže recept obsahuje lepok a anán, vhodné je dať varené alebo parené jabĺčko, aby vznikla rovnovaha :-). 

Všetky suroviny následne zmiešame, pre najmenšie detičky môžeme vymixovať do hladka.

Dobrú chuť :-)