Heat maps

Jablkové bezlepkové keksíky

Vhodné od 6/8 mesiacov veku dieťaťa.

Viac detailov

Potrebujeme:
  • 2 jablká
  • 150ml lieskovcového mlieko (pre deti od 6 mesiacov použijeme špaldové, pohánkové či ovsené mlieko)
  • 3PL repkového oleja
  • 200g bezlepk. kukuričnej múky
  • 1PL javorového sirupu
  • 1 žĺtko
Jablĺčka ošúpeme a postrúhame ku zvyšným surovinám. Premiešame a lyžičkou dávame na plech. Plech stačí potrieť vodou a dať papier na pečenie, nelepia sa. Pečieme, kým zružovejú (u mňa 18 minút, ale to je indiviuálne). Sú mäkkučké, voňavé, milujú ich velkáči a aj drobce :)

Dobrú chuť!