Heat maps

Ktoré potraviny mraziť a ktoré radšej nie?

Ktoré potraviny mraziť a ktoré radšej nie?

Čo patrí a čo nepatrí do mrazničky?

Viac detailov

Potraviny

   
 

 

Ovocie

     

Jablká

Vhodné na mrazenie. Idealne mrazit kúsky. Po rozmrazení zvykne zmeniť farbu.

   

Avocado

Vhodné na mrazenie. Idealne mrazit kúsky. Po rozmrazení zvykne zmeniť farbu.

   

Marhule

Vhodné na mrazenie. Idealne mrazit kúsky. Po rozmrazení zvykne zmeniť konzistenciu.

   

Banány

Vhodné na mrazenie. Idealne mrazit kúsky. Po rozmrazení zvykne zmeniť farbu.

   

Černice

Vhodné na mrazenie. Idealne mrazit kúsky.

   

Melón

Vhodné na mrazenie. Idealne mrazit kúsky.

   

Čerešne

Vhodné na mrazenie ako pyré alebo varené.

   

Citrusové plody

Nevhodné na mrazenie.

   

Kokosové orechy

Nevhodné na mrazenie.

   

Ríbezle

Vhodné na mrazenie.

   

Hrozno

Vhodné na mrazenie.

   

Kiwi

Vhodné na mrazenie. Idealne mrazit kúsky.

   

Mango

Vhodné na mrazenie. Idealne mrazit kúsky.

   

Nektarinky

Vhodné na mrazenie. Idealne mrazit kúsky.

   

broskyne

Vhodné na mrazenie. Idealne mrazit kúsky.

   

papaya

Vhodné na mrazenie. Idealne mrazit kúsky.

   

hruška

Vhodné na mrazenie. Idealne mrazit kúsky. Po rozmrazení zvykne zmeniť farbu.

   

slivka

Vhodné na mrazenie.

   

tekvica

Vhodné na mrazenie.

   

jahody

Vhodné na mrazenie.

   
     
 

 

Zelenina

[uvarená)

   

špargla

Ideálne mraziť pokrájané kúsky.

   

brokolica

Ideálne mraziť pokrájané kúsky.

   

Zelená fazulka

Ideálne mraziť pokrájané kúsky.

   

Cvikla

Vhodné na mrazenie.

   

Mrkva

Vhodné na mrazenie.

   

Karfiol

Ideálne mraziť pokrájané kúsky.

   

Kukurica

Ideálne mraziť pokrájané kúsky.

   

Uhorka

Nevhodné na mrazenie

   

baklažán

Ideálne mraziť pokrájané kúsky.

   

pažítka

Rôzne výsledky – ideálne miešať s inou zeleninou pred mrazením.

   

cibula

Rôzne výsledky – ideálne miešať s inou zeleninou pred mrazením.

   

petržlen

Vhodné na mrazenie.

   

hrášok

Vhodné na mrazenie.

   

paprika

Rôzne výsledky – ideálne miešať s inou zeleninou pred mrazením.

   

zemiaky

Vhodné na mrazenie. Po rozpustení môžu byť vodnaté

   

Sladký zemiak

Vhodné na mrazenie.

   

špenát

Verschiedene Ergebnisse

   

Biela tekvica

Vhodné na mrazenie.

   

cukina

Vhodné na mrazenie.

   

rajčiny

Ideálne zamraziť ako omáčku.

   

kvaka

Vhodné na mrazenie.

   

šošovica

Vhodné na mrazenie.

   
       
       
     

 

 

 

Mäso

[Uvarené]

   

Hovädzie

Rozdielne výsledky – po roztopení môže byť vodnaté a gumené.

   

Kuracie

Rozdielne výsledky – po roztopení môže byť vodnaté a gumené.

   

Vajíčka

Rozdielne výsledky – po roztopení môže byť vodnaté a gumené.

   

ryba

Rozdielne výsledky – po roztopení môže byť vodnaté a gumené.

   

bravčové

Rozdielne výsledky – po roztopení môže byť vodnaté a gumené.

   

tofu

Rozdielne výsledky – po roztopení môže byť vodnaté a gumené.

   

morka

Rozdielne výsledky – po roztopení môže byť vodnaté a gumené.

   
       
       
     

 

 

 

Obilniny

[uvarené]

   

Ovos

Rozdielne výsledky – po roztopení môže byť gumenny a sypký . Najlepšie mraziť nepomixovaný.

   

Žito

Rozdielne výsledky – po roztopení môže byť gumenny a sypký . Najlepšie mraziť nepomixovaný.

   

Kamut

Rozdielne výsledky – po roztopení môže byť gumenny a sypký . Najlepšie mraziť nepomixovaný.

   

proso

Rozdielne výsledky – po roztopení môže byť gumenny a sypký . Najlepšie mraziť nepomixovaný.

   

Ovsené vločky

Rozdielne výsledky – po roztopení môže byť gumenny a sypký . Najlepšie mraziť nepomixovaný.

   

cestovina

Rozdielne výsledky – po roztopení môže byť gumenny a sypký . Najlepšie mraziť nepomixovaný.

   

Quinoa

Rozdielne výsledky – po roztopení môže byť gumenny a sypký . Najlepšie mraziť nepomixovaný.

   

ryža

Rozdielne výsledky – po roztopení môže byť gumenny a sypký . Najlepšie mraziť nepomixovaný.